събития

Дунавски Дом Откриване

http://www.fabricadebani.ro

12.09.2011

Ние имаме голямо удоволствие да Ви покани на септември, 26 – 27 2011 г., за да присъства на конференцията иновативен селото, който е започнат конференция за Къща Дунав – регионална идентичност за икономическо развитие проект. Конференцията ще се проведе на река Дунав Къща в Gradistea – на Rasa Село, окръг Кълъраш, Румъния.

Проектът е част от “Румъния-България-Трансгранично сътрудничество програма за 2007-2013 г.”. Проектът се реализира от Фондация за демокрация, култура и свобода – Кълъраш клон на Водещия партньор, Асоциацията на общините на р. Дунав “Дунав”, Белене, България като партньор 2.

Общата цел на проекта има за цел икономическото развитие на Румъния-България трансграничния район чрез насърчаване на маркови продукти, подчертаващ регионалната идентичност.

Двамата партньори ще да се идентифицират на представителните продукти от региона, база за маркови продукти в трансграничната зона, за разработване на бизнес инфраструктурата и сътрудничество между Румъния и България и да разработва нови инструменти за търговия с маркови продукти.

На Реюнион каним да вземете участие се провежда под общото название на иновативни село и има три панела:

1. Ребрандирането традициите – използва нови техники за маркетинг за запазване и fructifying на традициите
2. Новото село – представяне на нови технологии и оборудване, произведени от научни изследвания от Румъния и България, които могат да бъдат използвани от предприемачи от селските райони. Ще се проведе практически демонстрации.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: